Mylo Tuttinauha

17,50 

Tuttiketju käy sekä nuppituttiin, että rengastuttiin.

Materiaali: Elintarvikesilikoni/Käsittelemätön pyökki

Paksuus: 12mm / 16mm

Pituus: 20 cm

Clear
SKU: N/A Category: Tags: ,

Description

Käytämme tuttinauhoissamme myrkyttömästä, bpa-vapaasta elintarvikesilikonista valmistettuja helmiä, sekä kestävää satiininyöriä. Puinen helmi on käsittelemätöntä pyökkiä ja teksti on kaiverrettu. Klipsimme ovat on valmistettu nikkeli-vapaasta metallista. Materiaalimme tulevat tarkkaan valituilta ja luotettavilta tehtaita.

Tuttinauhamme vastaavat standardin SFS -EN 12586 vaatimuksia. Valmistamme kaikki tuotteemme itse ja voimme näin taata niiden kestävyyden ja turvallisuuden.

Varoitus! Tuttinauha ei ole lelu. Ethän anna tuttinauhaa lapselle ilman, että se on kiinnitettynä tuttiin. Sisältää pieni osia ja ne voivat olla vaarallisia pienille lapsille, joten ethän jätä lasta valvomatta tuttinauhan kanssa. Testaathan välillä tuotteen kestävyyttä ja älä koskaan anna lapselle rikkinäistä tuotetta. Poista vioittunut tuote välittömästi käytöstä.

Tuotteen voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippuaseoksella. Mikäli metallinen klipsi kastuu, kuivaathan sen huolellisesti ettei siihen muodostu ruostetta. Mikäli keität tuotteen, varothan metallisen klipsin osumista veteen.

Additional information

Väri

Army, Harmaa, Mango (Oranssi), Musta, Okra, Ruoste, Vaaleanpunainen, Valkoinen